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1. The Solicitation Instructions indicate in paragraph 1 that “[t]he monthly lease payment shall 
be structured as a base equipment lease payment with no additional charge per prints.”  Is it 
the court’s intention to have a flat monthly fee regardless of usage? 

No, the instructions are poorly worded in this regard.  The costs per page for copies/prints must be 
a separate fee amount, not included in the base equipment lease payment amount.   

 

2. On the first page of Attachment B, it says Print/Copy output speed to be 55 pages per minute 
for Machine A and 75 pages per minute for Machine B.  On the second page of Attachment B, 
it says Copy/Print Speed is to be 75 pages per minute for Machine A, and 85 pages per minute 
for Machine B.  Can you clarify?  

The minimum print/copy output speed is 55 pages per minute for Machine A and 75 pages per 
minute for Machine B. 

 

3. Under maintenance paragraph b says including legal holidays.  Is it correct that we would not 
to provide maintenance during legal holidays? 

Yes, though very rare, maintenance on a legal holiday may be necessary because on limited 
occasions staff have needed to work on a holiday.  Should a device maintenance issue occur, 
assistance would be needed. 

 
 

4. Under device costs information-bullet number 3 it says shall be structured as a base 
equipment lease payment with no additional charge per prints.  Is this going to be a cost per 
copy contract? 

Please see response to Question 1, above.  The lease price should not include copy prices.  The cost 
per print should be separately identified. 

 
 


